kursus

kursus
<

Monday, November 23, 2009

Perkembangan terkini dari Dun Agro Farm

Lame sudah rasenya tak update blog ni.tapi ini tak bermakna kami telah menghentikan operasi kami,bahkan kami semakin mengiatkan dan memantapkan lagi perusahaan kami. Banyak perkembangan yang berlaku sepanjang 'kehilangan' kami di dunia maya ni..hehe..dunia tanpa sempadanla katekan..Dun Agro Farm telah berjaya mendirikan sebuah lagi rumah cendawan yang berkeluasan lebih kurang 30' x 35' yang boleh memuatkan lebih kurang 10,000 bongkah cendawan pada satu masa. Selain itu, penambahbaikan prasarana farm juga dilakukan bagi meningkatkan dan memperkemaskan lagi usaha-usaha untuk memajukan farm ini untuk bersaing di peringkat domestik dan global..Semoga dengan usaha-usaha yang dilakukan ini diberkati tuhan dan mendapat limpah rahmat-Nya yang tak terhingga..Amin..







4 comments:

Firdaus Ahmad said...

tahniah..
dah bjaye membesarkan ladang hg..
nanti aku p mlwt..

leena smith said...

Thank you so much giving me such information.
Web Development Company India

nurul said...

SGT BGUS EA UR BISNES..
DA SETEL LOM PNGAMBILAM FOREIGNER KT JTK KUALA KANGSAR? cpat setel..cpat la bsar bsnes u..

nurul said...

gud luck utk bsnes u..